Използвайки този уебсайт, вие се съгласявате със съхраняването на бисквитки на вашето устройство за подобряване на навигацията в сайта, анализиране на използването на сайта и подпомагане на нашите маркетингови усилия. Вижте нашата политика за поверителност за повече информация.

Новини

В помощ на сдружение „Различни, но равни“

В помощ на сдружение „Различни, но равни“
January 23, 2024

Сдружение „Различни, но равни” е родителска неправителствена организация, основана през 2002 г. Обединява 70 семейства на деца и младежи с тежки физически и умствени увреждания с диагнози: детска церебрална парализа, мускулна дистрофия, синдром на Даун, аутизъм и други тежки неврологични заболявания от гр. Пловдив и областта.  

Мисията на Сдружението е: Създаване на условия за равнопоставеност и равни шансове за хората с увреждания, съгласно Националните и Европейските стандарти и международни документи.

През годините ние от Електро плюс сме организирали редица инициативи в полза на Сдружението, като една от най-дългогодишните е:  

  • Събиране на капачки – благотворителна кампания за осигуряването на животоподдържаща рехабилитация на деца с тежки физически и умствени увреждания от гр. Пловдив и областта