Използвайки този уебсайт, вие се съгласявате със съхраняването на бисквитки на вашето устройство за подобряване на навигацията в сайта, анализиране на използването на сайта и подпомагане на нашите маркетингови усилия. Вижте нашата политика за поверителност за повече информация.

Новини

Мартеници с кауза 2023г.

Мартеници с кауза 2023г.
January 23, 2024

МАРТЕНИЦИ С КАУЗА 2023г.

Наближава един от най-хубавите празници, поставящ началото на пролетта. По традиция ще посрещнем Баба Марта, като с мартеница ще си пожелаем да бъдем най-вече здрави.

За поредна година екипът на Електро плюс ще отбележи Първи март, като се включи в благотворителната кампания „Дари усмивка“ – 2023г., организирана от сдружение „Различни, но равни“ - родителска неправителствена организация. Целта на инициативата е да се подпомогне осигуряването на животоподдържаща рехабилитация на деца и младежи с тежки физически и умствени увреждания от гр. Пловдив и областта. Всеки, желаещ да се включи в благотворителната кампания, може да закупи мартенички с кауза в магазина на Електро плюс в гр. Пловдив, бул. "Кукленско шосе" 9П, тел: 032 / 307 630.

Благодарим Ви за съпричастността!