Използвайки този уебсайт, вие се съгласявате със съхраняването на бисквитки на вашето устройство за подобряване на навигацията в сайта, анализиране на използването на сайта и подпомагане на нашите маркетингови усилия. Вижте нашата политика за поверителност за повече информация.

Новини

Мартеници с кауза

Мартеници с кауза
January 23, 2024

МАРТЕНИЦИ С КАУЗА

Наближава един от най-хубавите празници, поставящ началото на пролетта. По традиция ще посрещнем Баба Марта, като си пожелаем повече от всякога да бъдем здрави.

За поредна година екипът на Електро плюс ще отбележи Първи март като се включи в благотворителната мартенска кампания „Баба Марта бързала, мартенички вързала“, организирана от сдружение „Различни, но равни“ - родителска неправителствена организация. Целта на инициативата е да се подпомогне осигуряването на животоподдържаща рехабилитация  на деца и младежи с тежки физически и умствени увреждания от гр. Пловдив и областта. Всеки, желаещ да се включи в благотворителната кампания, може да закупи мартенички с кауза в магазина на Електро плюс в гр. Пловдив, бул. "Кукленско шосе" 9П, тел: 032 / 307 627

Благодарим Ви за съпричастността!